Introductie

De oplossing is een uitzendbureau dat sinds 2006 de geschikte kandidaat helpt aan een carriere kans om samen met hun collega een bijdrage te leveren aan de groei in bedrijven. De belangrijkste bijdrage die wij leveren ,door onze diensten in een goede samenwerking te smeden tussen werkgever en werknemer. Een werkgever kan zelf beslissen in welke fase van het proces en hoe, hij wilt participeren in de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen voorzien van uw volgende collega.

Visie & Missie

Visie

Wij willen een professionele organisatie zijn die de eerste keus van de klant is, door onze missie als volgt te realiseren : * Het bieden van effectieve uitzend-,detachering,-en werving &selectie diensten en Human Capital Solutions die bijdragen aan het succes van onze klanten. * Een efficiente en resultaatgericht organisatie zijn die haar processen continu beheerst en altijd respectvol en transparant handelt naar alle steakholders toe. * Voortdurend ontwikkelen van menselijk potentieel en op basis hiervan een werkklimaat creëren dat gekenmerkt wordt door teamspirit, persoonlijke integriteit ,open communicatie, klantgerichtheid en zelfverantwoordelijkheid.

Missie

Het bieden van innovatieve oplossingen op het gebied van flexibel werk en kwalitatief hoogwaardige human resource diensten.

Doelstellingen

* Een professioneel en transparant beleid te voeren in belang van alle partijen.
* Het leveren van kwalitatief hoogopgeleide personen die goed kunnen functioneren binnen bedrijven.
* Door onze gedrevenheid en investeringen in onze arbeidskrachten de kwaliteit van ons personeel kunnen garanderen.
* Een professioneel en transparant beleid te voeren in belang van alle partijen.
* Door onze aanpak, werken aan de kwaliteit en betrouwbaarheid, streven wij ernaar de "grootste" dienstverlener te worden van flexibel inzetbare arbeidskrachten.

U bent opzoek naar oplossingen voor uw personeelsprobleem!!

Denk optimistisch.
Denk aan een oplossing.
Zoek De Oplossing !!!
Werk samen met Dienstverlening De Oplossing.