Introductie

De Oplossing is een uitzendbureau dat sinds 2006 werkzoekenden helpt aan een glansrijke carrière binnen het bedrijfsleven en particuliere instellingen. Wij streven naar een optimale samenwerking tussen werkgever en werknemer. Dit levert het beste resultaat op voor beide partijen, namelijk: Groei.

* Groei in carrièremogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling van de werknemer.
* Groei in betere bedrijfsresultaten voor de werkgever.

Kiest u voor De Oplossing dan geeft u als werkgever zelf aan waar en hoe u wilt participeren in de zoektocht naar de juiste kandidaat. De Oplossing helpt u daarbij en voorziet u van de beste kandidaat op de beste plek. Wij vullen uw vacature graag voor u in. We zien uit naar uw telefoontje!

Visie & Missie

Visie

* De Oplossing is een professionele organisatie die de eerste keus moet zijn van de klant bij een arbeidsprobleem openstaande vacature.
* De Oplossing biedt effectieve uitzend-, detacherings-, en werving & selectie diensten en Human Capital Solutions die direct bijdragen aan het succes van onze klanten.
* De Oplossing is een efficiënte en resultaatgerichte organisatie die haar processen continu beheerst en verbetert, altijd respectvol en transparant handelt naar haar stakeholders.
* De Oplossing streeft naar voortdurende ontwikkeling van menselijk potentieel. Op basis hiervan creëert ze een werkklimaat dat zich kenmerkt door teamspirit, persoonlijke integriteit, open communicatie, knowhow, klantgerichtheid en eigen verantwoordelijkheid.

Missie

De Oplossing biedt innovatieve oplossingen en toepassingen op het gebied van flexibel werk en kwalitatief hoogwaardige human resource diensten.

Doelstellingen

* De Oplossing voert een professioneel en transparant beleid in het belang van alle partijen, werknemer en werkgever. Een ieder weet wat van hem of haar verwacht wordt.
* De Oplossing levert kwalitatief (hoog)opgeleid personeel dat goed, snel en adequaat functioneert en meteen inzetbaar is in bedrijven en instellingen
* De Oplossing werkt aan gedrevenheid, investeert in uitzendkrachten en biedt garantie aan de kwaliteit en knowhow van haar te leveren arbeidskrachten.
* Door een directe aanpak, continue kwaliteitsverbetering en betrouwbaarheid, streeft De Oplossing elke dag naar het hoogste haalbare: de ‘grootste’ dienstverlener van flexibel inzetbare arbeidskrachten.


Bent u op zoek naar oplossingen voor uw personeelstekort of arbeidsprobleem?

Denk optimistisch.
Denk aan een oplossing.
Zoek De Oplossing!!!
We lossen het probleem samen op. U en De Oplossing!