Onze Diensten

Dienstverlening

Om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen, worden de bij ons geregistreerde Surinaamse bedrijven met de nodige nauwkeurigheid uitgezocht. Deze bedrijven moeten voldoen aan het garanderen van een milieuvriendelijke omgeving, doorgroeimogelijkheden, begeleiding on the job, goede structuur en transparantie vanuit het management naar het lager personeel toe. Hierdoor bent U als uitzendkracht verzekerd van werken in een gestructureerd bedrijf , met carriĆØrekansen en doorgroeimogelijkheden.

Personeelsdiensten

Wij bieden de uitkomst voor alle processen die horen bij de werving en selectie tot en met het tewerkstellen van personeel. Wij leveren personeelsdiensten aan bedrijven met een groot personeelbestand op elk niveau. Van midden , hoger tot management niveau. Wij nemen het door u gewenst aantal medewerkers over in onze loonadministratie en beheren hun salarissen en overige secundaire voorzieningen. Hierdoor kunt U zich als organisatie meer gaan richten op het bereiken van uw bedrijfsdoelen.

Procedure voor vacature invulling

Uw bedrijf doet ons per email/fax de vacature toekomen middels het invullen van een vacatureformulier inhoudende alle vacature informatie en de wervingscriteria. Aan de hand van deze criteria wordt u een offerte, ter goedkeuring, aangeboden.

In de offerte is vermeld alle door uw organisatie opgegeven wervingscriteria o.a.: Leeftijd, functie, werktijden, woonomgeving, brutosalaris, bedrijfsnaam en naam van de contactpersoon.

-Het Honorarium (Fee/kosten & Brutoloon)
-De voorwaarden bij de vacature invulling
-De aanvraag datum

Indien uw bedrijf akkoord gaat met de aanbieding stuurt u de offerte ondertekend terug en start de vacature invulling.

De werving en selectie , alsook de screening wordt gedaan en krijgt U per email de geselecteerde profielen toegestuurd. U kiest daaruit maximaal drie (3) voor U geschikte kandidaten .Deze worden naar U doorgestuurd voor een kennismakingsgesprek.

Indien U de kandidaten geschikt vindt kunnen de formaliteiten in orde gemaakt worden. Deze formaliteiten zijn afhankelijk van de gewenste samenwerkingsvorm.

Samenwerkingsvormen


U kunt bij De oplossing kiezen uit de volgende samenwerkingsvormen namelijk:

1. Werving en Selectie

Bij deze samenwerkingsvorm is De Oplossing geen werkgever. De supervisie ligt bij de opdrachtgever.Na het ingevuld vacature formulier te hebben ontvangen vanuit de opdrachtgever wordt er een email opgestuurd met de kosten en een planning. Na schriftelijke akkoord bevestiging(op planning en fee) te hebben ontvangen , wordt er vervolgens planning profielen aangeleverd. De kandidaten worden geselecteerd op basis van alle criteria ingevuld in het vacature criteria formulier (1e slectie +2e selectie).

2. Werving en Selectie Plus
Indien de kandidaat niet direct in vaste dienst wordt genomen. De kandidaat wordt uitgeleend aan de opdrachtgever. De kandidaat wordt te werk gesteld voor een periode langer dan 2 weken(3 maanden,6 maanden of 1 jaar). Supervisie ligt bij de opdrachtgever. De oplossing draagt zorgt voor de salaris administratie, ziektekostenadministratie , verlofdagen , betaalde zwangerschaps verlof ,juridische documentatie.?

3. Werving en Selectie Min
Medewerkers van een bedrijf (opdrachtgever) worden in ons loonadministratie opgenomen. De Oplossing is directe werkgever. Bruto uurloon wordt bepaald door de opdrachtgever .Payroll offerte wordt bepaald door opdrachtgever. De Oplossing draagt zorg voor salaris administratie, ziektekostenadministratie , verlofdagen , betaalde zwangerschaps verlof ,juridische documentatie. De oplossing neemt contact op met de medewerker en nodigt die uit voor kennismakingsgesprek en registratie(registratie procedure wijkt af).

4. Headhunting
Specifiek op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Onze headhunting agenten werken snel en efficiƫnt waarbij de vertrouwelijkheid van de door u verstrekte informatie te allen tijde in acht wordt genomen.

Headhunting

Bij deze diensten bieden we selectiediensten aan de hand van speciale criteria vereist door de opdrachtgever. Wij zullen dan specifiek zoeken naar een kandidaat die past bij de behoeften van onze klanten. U wordt gefactureerd voor de kandidaat die U selecteert.

Werving en Selectie

Als het gaat om werving en selectie kunt u de keuze maken uit:

Werving

Bij deze dienst bieden we wervingsdiensten aan de hand van primaire en aanvullende criteria besproken met de klant.Onze geselecteerde kandidaten zullen vervolgens worden gepresenteerd aan u voor een selectiegesprek. U wordt gefactureerd voor alle kandidaten die U spreekt.

Werving & Selectie

Bij deze dienst bieden wij de klant het volledig proces van werving en selectie aan van geschikte en competente medewerkers .Dit betekent dat De Oplossing de kandidaten selecteert op basis van primaire en aanvullende criteria zoals besproken met de klant. De Oplossing start het selectieproces door het voeren van gesprekken met geselecteerde kandidaten. Kandidaten die tenminste 90% voldoen aan de selectiecriteria ,worden vervolgens aan de opdrachtgever gepresenteerd.
De opdrachtgever kiest de geschikte kandidaat .De toekomstige werknemer kan dan direct ingezet worden onder de voorwaarden gesteld door de organisatie. U wordt gefactureerd voor elke kandidaat die u geselecteerd hebt om te werken binnen uw organisatie.