DE OPLOSSING: YOUR MANPOWER SPECIALIST!

Wij bieden aan werkzoekenden carrière mogelijkheden die een positieve bijdrage zullen leveren aan de groei van Uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een baan of gekwalificeerd personeel dan is De oplossing de plek waar U moet zijn. Registreer nu of plaatst uw vacature. Bekijk verder de website voor meer informatie.

Recente Vacatures

Graphics shop all-rounder
Het afwerken van de gemaakte producten en het leveren van de producten op locatie.
Geplaatst op 22 Mar 2018, 10:37
Human Resource Manager
De HR-manager fungeert ten eerste als aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen de organisatie en dient daarom altijd een neutrale houding aan te nemen in het belang van de organisatie, maar dient oo...
Geplaatst op 20 Feb 2018, 11:31
Associate-Editorial (Dutch Language)
• Encodes, verifies, modifies and validates source materials according to prescribed job standards and specifications; • Detects and highlights necessary corrections based on standard proofreader ...
Geplaatst op 17 Nov 2017, 11:54

Categorieen

Klantenservice vacatures

Ben je enthousiast, heb je een vriendelijke telefoonstem en een klantgerichte houding? Wil je mensen graag helpen? Denk dan eens aan werken in de klantenservice.
Bekijk

Vacatures in de logistiek

Logistiek vormt een essentieel onderdeel van onze moderne en snelle economie. Ben jij flexibel, stressbestendig en accuraat? Dan kun jij direct bij ons aan de …
Bekijk

Vacatures in transport

Ben je enthousiast, heb je een vriendelijke telefoonstem en een klantgerichte houding? Wil je mensen graag helpen? Denk dan eens aan werken in de klantenservice.
Bekijk

Klantenservice vacatures

Werken in de techniek is fascinerend. De sector biedt bovendien heel veel mogelijkheden. Ben jij een technicus in hart en nieren? Dan zoeken wij jou.
Bekijk

Callcenter vacatures

Ben je klantgericht en flexibel? Houd je wel van een uitdaging en ben je resultaatgericht? Dan is een functie bij een callcenter iets voor jou.
Bekijk

Vacatures in de zorg

Van gemeente tot ziekenhuis, van gezinsvervangend tehuis tot dokterspraktijk; de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Wil jij werken in de zorg? Dan hebben wij de vacatures!
Bekijk

Partners