DE OPLOSSING: YOUR MANPOWER SPECIALIST!

Wij bieden aan werkzoekenden carrière mogelijkheden die een positieve bijdrage zullen leveren aan de groei van Uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een baan of gekwalificeerd personeel dan is De oplossing de plek waar U moet zijn. Registreer nu of plaatst uw vacature. Bekijk verder de website voor meer informatie.

Recente Vacatures

Human Resource Manager
De HR-manager fungeert ten eerste als aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen de organisatie en dient daarom altijd een neutrale houding aan te nemen in het belang van de organisatie, maar dient oo...
Geplaatst op 20 Feb 2018, 11:31
Chinees & Nederlands sprekende Sales Support medewerker
Wij zijn op zoek naar een gedreven commerciële Sales Support medewerker die het voortouw neemt! De Sales Support medewerker draagt zorg voor correcte verwerking van informatie van Aziatische en Nede...
Geplaatst op 12 Feb 2018, 9:46
Junior PHP Developer
Wij zijn op zoek naar een goede PHP Developer. Naast dat de markt erg turbulent is, zijn ook de klanten steeds kritischer en stellen zij hogere eisen aan de kwaliteit en service. Daarom werken wij con...
Geplaatst op 12 Feb 2018, 9:31

Categorieen

Klantenservice vacatures

Ben je enthousiast, heb je een vriendelijke telefoonstem en een klantgerichte houding? Wil je mensen graag helpen? Denk dan eens aan werken in de klantenservice.
Bekijk

Vacatures in de logistiek

Logistiek vormt een essentieel onderdeel van onze moderne en snelle economie. Ben jij flexibel, stressbestendig en accuraat? Dan kun jij direct bij ons aan de …
Bekijk

Vacatures in transport

Ben je enthousiast, heb je een vriendelijke telefoonstem en een klantgerichte houding? Wil je mensen graag helpen? Denk dan eens aan werken in de klantenservice.
Bekijk

Klantenservice vacatures

Werken in de techniek is fascinerend. De sector biedt bovendien heel veel mogelijkheden. Ben jij een technicus in hart en nieren? Dan zoeken wij jou.
Bekijk

Callcenter vacatures

Ben je klantgericht en flexibel? Houd je wel van een uitdaging en ben je resultaatgericht? Dan is een functie bij een callcenter iets voor jou.
Bekijk

Vacatures in de zorg

Van gemeente tot ziekenhuis, van gezinsvervangend tehuis tot dokterspraktijk; de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Wil jij werken in de zorg? Dan hebben wij de vacatures!
Bekijk

Partners